De unde sa cumperi geci sau paltoane de toamna marimi mari

Ridica mana daca ai trecut deja prin cateva sezoane de toamna fara sa fi avut o geaca marime mare care sa fie grozava, tocmai, fiindca nu ai putut gasi vreodata vreo geaca geniala care sa fie pe marimea ta!

Magazine de unde poti cumpara geci sau paltoane de tomana marimi mari

Magazin OnlineMarimi DisponibilePreturi
Sinsay.com/ro/ => Vezi modeleL – XLîncepând de la 89,99 lei
Bonprix.ro => Vezi modeleXXL (42) – 8XL (56)incepand de la 89,90 lei
AboutYou.ro => Vezi Modele XXL (42) – 9XL (59) incepand de la 99,90 lei

Da, si eu simt la fel. Am petrecut ani la rand mancand frigul sezon de sezon deoarece nu am putut gasi vreo geaca intr-o marime mare care sa fie potrivita pentru bratele mele.

Imagineaza-ti urmatoarea situatie: Pot sa va iau paltonul, domnisoara? Nu, nu puteti. Deoarece nu am unul! Deoarece ideea de a-mi intinde bratele deasupra capului sau de a nu fi in stare sa-mi intind mainile pentru a conduce nu suna tocmai ca o idee buna azi. Astfel, sunt aici fara vreo geaca sau palton pe care sa vi-l pot da. De fapt, aveti dumneavoastra vreo geaca? Deoarece imi e chiar super frig…

In cazul in care nu ai fost vreodata supraponderala, probabil nu ti-ai pus niciodata problema ca ar trebui sa te descurci fara anumite piese vestimentare de baza. Insa majoritatea fetelor mai maricele stiu exact despre ce e vorba si care e drama in a gasi vreun palton, botine de iarna, costum de baie, costum de schi sau pur si simplu un sutien sport oarecare!

Insa gasim diferite modalitati de a ne descurca si de a trece de aceste obstacole pe care designerii vestimentari le-au aruncat in carca noastra.

De fiecare data cand ploua sau este frig afara, ma grabesc sa ajung la vreun adapost cat mai rapid de la masina (da, nici pantofii de ploaie nu sunt tocmai usor de gasit). Si nici sa nu te gandesti vreodata la a iesi candva la sanius. Acum cand stau sa astern totul pe hartie (sau la calculator, in cazul de fata) chiar suna destul de trista situatia actuala.

De fapt nici nu trist, ci complet aiurea! Iar daca te gasesti in aceeasi situatie in care sunt eu, tine minte ca nu e vina ta ca lumea nu va face loc destul pentru tine, si niciodata sa nu te indoiesti de frumusetea ta!

Revenind, deci, va fi posibil sa nu gasesc o tinuta completa pentru iarna asta ca sa merg la sanius (asta daca nu ma decid sa optez pentru o salopeta de fermieri, care, trebuie sa recunoastem, pot fi chiar dragute in anumite cazuri), insa cu siguranta pot pune pe lista cateva paltoane sau geci de toamna

marimi mari. De fapt, la fel poti face si tu daca vrei.

A venit vremea in care putem admira cateva stiluri destul de cool pe piata, iar multe dintre ele ajung la marimi destul de mari, chiar si peste 5XL.

Putem spune amin si sa incepem sa ne uitam la ele pentru a alege varianta cea mai potrivita personalitatii noastre!

Recomandari geci sau paltoane de toamna marimi mari

Tinuta nr. 1 – o seara rece in oras alaturi de cei dragi

Dupa cum spuneam mai sus, zilele reci si ploioase nu sunt tocmai pe lista, deoarece nu gaseam niciodata geaca ideala cu care sa nu mor de frig, sau care sa reziste la ploaie. Probabil stii si tu la ce ma refer, astfel pot recomanda o geaca calduroasa, probabil potrivita chiar si pentru zilele de iarna nu foarte reci!

Canadiana marime mare

Canadiana o poti gasii pe BonPrix cu marimi disponibile 46, 48, 50, 52, 54

Tinuta nr. 2 – o seara romantica in oras la prima intalnire

Nici nu vreau sa aud ca nu ai ce sa porti la o intalnire romantica. Cel putin in legatura cu paltonul de deasupra rochiei elegante nu mai trebuie sa iti faci griji.

Mantou Marime mare
Vezi mai multe imagini pe Bonprix.ro

Mantou marime mare în forma de A cu guler larg il poti gasii pe Bonprix.ro cu marimi disponibile 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54 si 56

Tinuta nr. 3 – chic si cu un aer de „fata rea”

Cu toate avem uneori fantezia de a merge pe o motocicleta misto, in bataia vantului, cu pletele in vant, si evident, cu nelipsita geaca de piele. Poate nu ai motocicleta toamna asta, insa geaca o poti pune pe lista.

Geaca de toamnă 'Emmy' marime mare
Vezi mai multe imagini pe AboutYou.ro

Geaca de toamnă ‘Emmy’ o poti gasii pe AboutYou.ro cu marimi disponibile 46, 48, 50, 52, 54

Tinuta nr. 4 – o alege clasica, potrivita pentru orice ocazie

Ti-ai dorit mereu o geaca cu care sa poti merge la birou, insa eventual sa poti da o fuga pana la padure in week-end, daca asa se nimereste? In sfarsit, putem gasi aceste modele clasice si in marimi mari!

Geaca Rosie cu bleumarin marime mare
Vezi mai multe imagini pe Born2Be.com.ro

Geaca Rosie cu bleumarin marime mare o poti gasii pe Born2Be.com.ro cu marimi disponibile 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

Magazine de unde poti cumpara geci sau paltoane de toamna marimi mari

DisclaimerContinut cu linkuri de afiliere – In acest articol unele link-uri pot fi link-uri de afiliere, prin care administratorii site-ului marimi-mari.ro pot castiga un mic comision. Acest lucru nu influenteaza politica editoriala si nici pretul pe site-ul catre care se face redirectionarea prin link-ul afiliat. In schimb, daca achizitionati prin link-uri de afiliat din acest articol, datorita comisionului ( un mic procent ) , ne ajutati sa mentinem acest site fara reclame.
olfactiv.ro%20