Costumul de baie ideal, pentru mărimile mari

De multe ori, dacă avem câteva kilograme în plus, facem greșeala de a ne gândi că vara nu este sezonul nostru. Că mai bine ne ascundem în fața aerului condiționat și evităm marea, evităm plajele unde ar trebui să ne expunem corpul. Poate chiar facem greșeala de a crede că nu există vreun costum de baie ideal pentru mărimile mari.

Însă nu este deloc așa, astfel, hai să vedem împreună care sunt…

recomandările pentru a purta cele mai cool costume de baie la plajă anul acesta:

Încearcă să ascunzi zona abdomenului

De multe ori aici devin problematice costumele de baie din două piese. Din acest motiv, pentru cei cu kilograme în plus recomandăm mereu să aleagă un costum de baie dintr-o singură piesă. Astfel vei avea posibilitatea de a ascunde zona abdomenului și de a scoate în evidență părțile pozitive ale corpului tău. Pentru un plus, optează pentru un costum de baie dintr-o singură culoare, nu cu imprimeu, deoarece acestea pot face corpul să pară mai mare decât este. Dacă găsești un costum de baie tăiat în talie, fie cu un cordon sau pur și simplu un imprimeu, optează pentru acesta, deoarece îți va evidenția talia, nu abdomenul.

Costum de baie într-o piesă

Am menționat deja mai sus că recomandăm cu ardoare costumele de baie într-o singură piese pentru persoanele care se luptă cu kilogramele în plus. În acest fel nu doar îți ”ascunzi” partea corpului care nu îți place, ci în același timp te vei simți și tu mai în largul tău pe plajă. Pentru un plus de contrast, alege un model de culoare închisă, deoarece culorile pale nu evidențiază trăsăturile pozitive. Dacă găsești un costum de baie în mărime mare care să aibă fie volănașe sau diferite imprimeuri în zona gâtului, alege-l pe acesta, deoarece va atrage toate privirile înspre fața ta, și le va distrage de la abdomen.

Stilul fără talie

Am spus mai sus că recomandăm costumele de baie ce îți evidențiază talia, însă acest lucru nu este un musai. Din contră, un alt stil perfect pentru toate persoanele cu câteva kilograme în plus sunt costumele de baie întregi care sunt largi la talie. Largi, vorba vine, în sensul că talia este ascunsă cu volănașe, de exemplu.

Fustă scurtă

Un alt stil perfect pentru cineva căruia nu îi place să afișeze prea mult la plajă sunt costumele de baie ce arată ca o rochie de vară. Doar că nu sunt. Sub rochie evident avem costumul tradițional de baie, dintr-o singură piesă. Însă această fustă falsă va crea o imagine mai slabă asupra coapselor tale.

Fără bretele

Nu ne referim aici la costumele de baie ce nu au deloc bretele, ci la cele care îți lasă umărul la vedere, fiind puțin căzute pe umăr. Astfel, se va atrage privirea asupra pieptului mai degrabă decât asupra kilogramelor în plus. De asemenea, astfel se va crea o balanță ideală cu șoldurile mai late.

Cu pantalonași mai lungi

Acest tip de costum de baie, care pare a fi un costum întreg cu pantalonași scurți, este ideal pentru a face picioarele să pară mai alungite. În general le poți găsi la mărimi mari, în diferite variante de culori îndrăznețe când vine vorba de partea superioară, și simple, negre, la picioare, în zona în care este nevoie de un mic ajutor.

După cum vezi, există numeroase variante pentru a merge la plajă într-o formă ideală anul acesta. Multe haine din păcate sunt greu de găsit în mărimi mari, însă când vine vorba de costume de baie perfecte pentru o vară fierbinte, vei găsi cu siguranță la designerii tăi preferați o variantă care să îți pună în evidență punctele forte!

olfactiv.ro%20